Вимоги щодо впровадження системи HACCP

Наказ №590 від 01.10.2012 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"

Наказ №41 від 06.02.2017 "Про затвердження форми акта, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках"

АКТ до Наказу №41 від 06.02.2017 "Про затвердження форми акта, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках"

ІНФОРМАЦІЯ щодо наявності потужностей (об’єктів) в Одеській області, підконтрольних державній службі ветеринарної медицини, на яких впроваджена система НАССР або аналогічні системи якості і безпечності харчових продуктів

Лист роз'яснення щодо HACCP

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…