Харчування населення

harchuvannyaЩодо надання суб'єктами господарювання
послуг з організації харчування у навчальних,
лікувально-профілактичних закладах
та закладах оздоровлення/відпочинку

   Суб'єкти господарювання, які здійснюють чи можуть здійснювати надання послуг з організації харчування населення, ( в тому числі дітей) у навчальних, лікувально-профілактичних закладах та закладах оздоровлення/відпочинку зобов'язані:

  • зареєструвати потужності операторів ринку харчових продуктів.
  • погодити перелік постачальників продуктів харчування та продовольчої сировини.
  • погодити примірні двотижневі меню, затверджені керівником закладу.
  • скласти графіки і маршрути постачання продуктів харчування.
  • визначити асортимент шкільних буфетів для загальноосвітніх навчальних закладів.
  • забезпечити проходження медичних оглядів персоналу.
  • впровадити програму - передумов системи (НАССР).
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…