Кальян у приміщенні шкодить працівникам кафе, барів і ресторанів
Робочий день офіціантів чи барменів у середньому триває 10-12 годин. Увесь цей час працівники кафе, барів і ресторанів, переважно молодь, змушені перебувати в приміщенні, заповненому шкідливим кальянним димом, за солодкуватим запахом якого ховаються хром, свинець, миш’як, формальдегіди, монооксид вуглецю, аміак та інші шкідливі речовини.
Проведення позапланових перевірок закладів ресторанного господарства захистить здоров’я і працівників, і відвідувачів від шкідливого впливу кальянного диму.
Захищайте своє право на бездимне повітря – повідомте про порушення через сервіс Центру громадського здоров’я або зверніться із заявою до Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області за адресою: м. Одеса, вул. 7-а Пересипська, 6; ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; тел.: (048) 716-13-01.