01

Так співпало, що цього року 8 жовтня відзначається одразу два професійних свята – День юриста та День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби. В Головному управлінні спеціалісти цих сфер складають вагому частину колективу, і їх діяльність так чи інакше пов’язана з великою відповідальністю за долі людей. Якщо наші юристи опікуються забезпеченням справедливості та законності у суспільстві, надійним захистом прав споживачів, то санітарні лікарі та епідеміологи – санітарно-епідемічним благополуччям населення, збереженням здоров’я людей, державною політикою у сфері профілактичної медицини.

У лавах Головного управління, зокрема в управлінні правового забезпечення та управлінні державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення, працюють фахівці різного віку: від молодих, талановитих і енергійних співробітників до «ветеранів» служби, які накопичили величезний багаж досвіду і знань за роки роботи. Дякуємо кожному за нелегку і відповідальну працю, щиру відданість своїй справі та колосальну самовіддачу.

Головне управління бажає всім причетним до цих свят, а також їх родинам, здоров’я, добробуту й миру, подальших професійних успіхів, які підуть на благо громадян, збереження їх здоров’я, поліпшення якості життя, а також на зміцнення ролі, яку відіграє Держпродспоживслужба.