01

Головне управління вітає метрологів відділу ринкового та метрологічного нагляду з професійним святом – Днем працівників стандартизації та метрології України!

Ви пов’язали своє життя з найважливішою наукою – метрологією, а також з серйозною справою у лавах Головного управління – метрологічним наглядом за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації.

Єдність вимірювань потрібна усюди. В торгівлі використовуються ваги, і вони мають показувати однаково, як в Одесі, так й в Ізмаїлі чи Подільську. Вдома кожен із нас користується побутовими приладами обліку, і всі ми зацікавлені в тому, щоб вони працювали справно і точно. Чи взяти, наприклад, високоточне сучасне медичне обладнання: тут щонайменша помилка у вимірах неприпустима – це загрожує великою бідою. Тому без точності та єдності вимірювань, а також без вашої діяльності в сфері метрологічного нагляду виникне хаос.

Забезпечуючи контроль за єдністю вимірювань, проводячи інформаційні кампанії щодо повірки вимірювальних приладів, ви стоїте на варті розвитку і процвітання України, виконуючи велику соціальну місію. Ваша робота має неабияке державне значення, але головне – вона потрібна всім громадянам нашої країни. А відтак, ваша робота завжди буде актуальною і затребуваною.