Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області вітає всіх працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України із професійним святом – Днем працівників сільського господарства України! Цього року воно відзначається у неділю, 19 листопада.

02

Висловлюємо всім вам щиру вдячність за нелегку працю і невичерпну любов до української родючої землі, за величезний внесок у зміцнення продовольчої безпеки країни та стабільний розвиток агропромислового комплексу України.

Незважаючи на нелегкий час для нашої країни, аграрії демонструють великий професіоналізм, здатність оперативно адаптуватися в умовах воєнного стану, нарощувати експортні можливості й в той самий час забезпечувати у повній мірі власні потреби України в основних видах продовольства.     

Дякуємо вам за сумлінну працю, бажаємо високих показників у роботі, а також міцного здоров’я, миру та успіхів у всіх справах і починаннях!