За ініціативи Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Руслан Ахмадуллін та колеги низки територіальних підрозділів та підпорядкованих установ – керівники районних управлінь та державних лікарень ветеринарної медицини – привітали дітей кількох родин, чиї батьки сьогодні виконують свій військовий обов’язок, та зробили їм подарунки до початку нового навчального року.

1 вересня для дітлахів – особливий день. Вони – хто вперше, а дехто вже у п’ятий-шостий раз – стають на шлях знань, і в наших силах дати їм гарний старт на початку навчального року. Дуже важливо, щоб діти військовослужбовців були готові до навчань нарівні з усіма. Всі чудово розуміють, що підготувати дитину до школи – фінансово затратна справа, а коли господарі родин удалечині від дому – й поготів.

Поки батьки цих маленьких українців боронять державу, Головне управління спробувало трішечки подбати про те, аби вони не турбувалися стосовно того, як їх діти будуть підготовлені до школи. Наші воїни мають знати, що їх сім’ї не залишилися без допомоги та підтримки. Найголовніше для нас, що сьогодні ми подарували нехай і невелику, але таку важливу для дитини частинку радості напередодні навчального року – нового етапу життя, нових знайомств, нових знань.

Діти отримали ранці, шкільні набори канцтоварів для учнів молодшої школи, де зокрема зібрано предмети навчання для уроків праці та малювання. Тепер матерям не потрібно складати список, щоб зібрати дитину до школи: у наборах є все необхідне.

Матері кажуть, що для них, та й для дітей, не стільки важливий вміст подарунка, скільки увага і відчуття, що про їх родини пам’ятають. Зі свого боку, наші фахівці побажали школярам успішного навчання, міцного здоров’я, дали своєрідний наказ підтримувати в усьому та слухатися своїх матерів, сестер, братів, бабусь і дідусів.