01

Об’єднуйтесь з місцевою громадою та сусідами – провакцинуйте проти сказу домашніх улюбленців! Це одне з гасел інформаційної кампанії Держпродспоживслужби щодо необхідності вакцинації домашніх улюбленців від цього небезпечного зооантропонозу (хвороби, загальної для тварин і людей).

Щорічна вакцинація проти сказу має вирішальне значення для забезпечення безпеки вашої тварини та, що надзвичайно важливо, безпеки вашої родини. Неостаннім чинником на користь вакцинації є й те, що вона проводиться за державний кошт. Господарю тварини антирабічна вакцина не вартує нічого, достатньо лише звернутися до державної лікарні ветеринарної медицини Держпродспоживслужби за місцем проживання.


До закликів Держпродспоживслужби прислухалися в об’єднаному садовничому кооперативі «Чайка» в Алтестовому Дачненської територіальної громади Одеського району. До Головного управління звернулася організаторка групи захисту тварин цього ОСК Вікторія Козаченко щодо проведення безкоштовного щеплення, а голова ОСК Андрій Івлєв підтримав ініціативу. Фахівці Біляївської дільничної лікарні ветеринарної медицини виїхали на місце, де провакцинували від сказу 215 домашніх улюбленців.

020304