Перейти до вмісту
ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області

ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області

  • ГОЛОВНА
  • СЛУЖБА
    • Керівництво
  • СТРУКТУРА
    • Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та контролю у сфері органічного виробництва
      • Реєстри
      • Відділ організації протиепізоотичної роботи
    • Управління фітосанітарної безпеки та санітарної охорони теритрорії
      • Нормативно-правова база
      • Зразки заяв
    • Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення
    • Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами
    • Управління роботи з персоналом
    • Управління правового забезпечення
    • Відділ реєстрації сільськогосподарської техніки
    • Відділ з питань запобігання та виявлення корупції
    • Територіальні підрозділи
    • Підпорядковані установи
    • Положення про структурні підрозділи
  • ДІЯЛЬНІСТЬ
    • новини
    • Нормативно правова база
    • План проведення перевірок
    • План роботи Головного управління
    • Внутрішній аудит
    • Повідомлення про закупівлю
    • Енергоменеджмент
    • Державний нагляд
    • Перелік осіб, уповноважених на видачу міжнародних сертифікатів при експорті харчових продуктів
  • ГРОМАДЯНАМ
    • Публічна інформація
    • Звернення громадян
      • Нормативно-правова база
      • Контактна інформація для надсилання звернень
      • ЕЛЕКТРОННЕ ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН
    • Графік особистого прийому громадян
    • Звіти
odesa.consumer.gov.ua

odesa.consumer.gov.ua

Критерії ризику

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2019 р. № 908 Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 24 серпня 2019 року №787 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності із зберігання зерна та продуктів його переробки і визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року № 648 “Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері ветеринарної практики та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів”
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 896 «Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р.  № 1164  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 р. № 1064  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. № 23 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері насінництва та розсадництва та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. № 24  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері охорони прав на сорти рослин та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 23 січня 2019 р. № 34 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері захисту рослин та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від  23 січня 2019 р. № 33 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері карантину рослин та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 р. № 54  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері торгівлі і послуг та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства про захист прав споживачів»
  • Постанова Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 185  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері законодавчо регульованої метрології та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та кількістю фасованого товару в упаковках»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від  6 березня 2019 р. № 183  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
  •  

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 198  «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання генетично модифікованих організмів у відкритих системах Д

 

 

 

Інформаційні матеріали стосовно діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Зв'язок з нами: 
65042, м. Одеса, вул. 7-ма Пересипська, 6

тел./факс: (048)716-13-01
пошта: gu@odesa.consumer.gov.ua

У зв'язку з технічними причинами
наявний додатковий телефон
для зв'язку 096-035-41-42

Contact us:
65042, Odesa, 7-Peresipska str., 6

tel/fax: (048)716-13-01
e-mail: gu@odesa.consumer.gov.ua

Пестициди дуже небезпечені. Це спеціально створені речовини, призначені для того, щоб когось або щось знищувати. Щоб не допускати попадання пестицидів в організм людини, необхідно застосовувати безпечні методи їх використання.
На виконання доручення першого заступника Голови Держпродспоживслужби від 02.10.2018 № 602-06-06/37 року Одеська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розширила сферу акредитації.