- Комісійні перевірки опорних навчальних закладів Березівського району з питань організації шкільного харчування
Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області спільно з відділами освіти та за участі Новокальчевського, Курісовського сільських голів проведені комісійні перевірки опорних навчальних закладів (більше…) - Дітям про Міжнародний день здоров’я рослин
У комунальному опорному закладі «Захарівський ліцей» Захарівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області напередодні Міжнародного дня здоров’я рослин, що відзначався 12 травня, проведена зустріч спеціаліста відділу контролю у сфері насінництва, розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області з учнями. (більше…) - 12 травня – Міжнародний день здоров’я рослин
Організація Об’єднаних Націй оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин. Його мета – підвищити глобальну обізнаність про те, як заходи із захисту здоров’я рослин можуть покласти край голоду, зменшити бідність, захистити біорізноманіття та прискорити економічний розвиток. (більше…) - Поминальні дні. Профілактика харчових отруєнь
Наближаються поминальні дні. Головною причиною виникнення харчових отруєнь у ці дні є елементарне недотримання правил особистої гігієни, технології приготування, умов і термінів зберігання, як сировини, так само й готових страв, вживання харчових продуктів, які забруднені збудниками захворювань. (більше…) - Як вибрати дитячі іграшки та інші аксесуари для плавання?
Якщо ваша дитина ще не вміє плавати, їй допоможуть надувні круги, нарукавники, матраци. Також можна вибрати й інші товари для гри у воді, як-от басейн чи водні ходунки. (більше…) - Дим – «невидимий убивця»: що таке вейпи та е-сигарети?
Війна спровокувала підвищення рівня стресу серед українців. А це призводить до ризикованої поведінки, зокрема збільшення споживання тютюну. В контексті цього доречно нагадати про ризики пасивного куріння та вдихання вторинних аерозолів. (більше…) - Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області підвищує рівень готовності до реагування на надзвичайні ситуації
Організація взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (ЄДСЦЗ) під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій – тема виїзної робочої наради, (більше…) - Нарада з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Одеському районі
Відбулася розширена нарада з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням очільника Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака. (більше…) - Святкові страви: головні правила запобігання кишкових інфекцій і харчових отруєнь
Напередодні Великодніх свят Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області нагадує про основні правила запобігання кишкових інфекцій та харчових отруєнь: (більше…) - Викладаємо школярам принципи здорового харчування
Головним управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області в рамках Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року продовжується робота з проведення навчань учнів загальноосвітніх закладів принципам здорового харчування. (більше…)